Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ یک روز پس از انتخابات مجلس یازدهم شیوع ویروس کرونا در ایران به صورت رسمی اعلام شد. از آن روز تا کنون بسیاری از کسب وکار‌ها ضرر و زیان زیادی را متحمل شده‌اند؛ زیرا مردم به دلیل جلوگیری از ابتلا به ویروس، سعی می‌کنند از خانه خود خارج نشوند.

تامین کالاها به صورت اینترنتی با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت هرچه بیشتر رعایت قرنطینه‌هاى خانگى، از مدتها قبل فراهم شده و یکی از بهترین و امن‌ترین شیوه‌های تهیه اقلام نوروزی، خرید اینترنتی محصولات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه و با توجه به اپیدمی ویروس کرونا و لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه و حضور کمتر در مراکز شلوغ و پر تردد تجاری و اقتصادی تهیه محصولات و کالا‌ها از مراکز عرضه اینترنتی به عنوان بهترین راه جایگزین حضوری در فروشگاه‌هاست.

اما مردم در این شرایط حساس باید برای کلیه سفارش‌های خود نکات ایمنی و بهداشتی و ضدعفونی آن‌ها را نیز در نظر بگیرند.

در شرایط بحرانی کنونی این سوال پیش می‌آید که ویروس کرونا چه تأثیری بر درآمد و فروش کسب و کار‌های آنلاین در ایران داشته است؟ آیا به دلیل عدم تمایل مردم به خروج از خانه با افزایش فروش مواجه بوده‌اند یا اینکه مانند کسب و کار‌های سنتی و آفلاین با کاهش فروش و درآمد مواجه شده‌اند؟

بر اساس آمار‌ها از آخرین روز بهمن ماه تاکنون متقاضیان اسنپ مارکت ۵۰ درصد افزایش، اسنپ فود ۶۰ درصد کاهش، اسپیتل (مشاوره پزشکی) ۲۲ درصد افزایش، سایت اقامتگاهی (شب) ۷۰ درصد افت، سایت اقامتگاهی فلایتو ۷۵ درصد کاهش، سایت فیلیمو ۷۴ درصد افزایش، سایت آپارات ۴۰ درصد رشد و سایت تخفیفان نیز تا ۸۰ درصد کاهش متقاضی داشته است.

بیشتر بخوانید: کرونا عامل افزایش ۵۰ درصدی مصرف اینترنت کشور

رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی رویداد۲۴ در مورد وضعیت این روز‌های کسب و کار‌های آنلاین در کشور می‌گوید: پس از شیوع کرونا از مردم درخواست شد برای سلامتی خود و اطرافیانشان در خانه بمانند تا از انتقال این بیماری جلوگیری شود و به تبع فروش حضوری بسیاری از اقلام محدود شد.

الفت نسب ادامه می‌دهد: اصناف آنلاین مانند سوپرمارکت‌ها در این مدت زیر فشار سختی قرار گرفتند و برخی از کسب و کار‌ها مانند صنعت گردشگری و بخش غذا و رستوران‌داران با کاهش شدید در فروش مواجه شده اند که بسیار از این قضیه ابراز ناراحتی می‌کنند.

عضو اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی می‌گوید: اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد و ترس از ویروس کرونا در جامعه باقی بماند، مسلما اقبال مردم به کسب و کار‌های مجازی بیشتر خواهد شد.

او با بیان اینکه ما در اتحادیه به دنبال راه حلی برای گسترش کسب و کار‌ها در همه حوزه‌ها هستیم ادامه می‌دهد: با همکاری اتاق اصناف جلساتی در این خصوص برگزار شده تا کسب و کار‌هایی که تاکنون بازار آنلاین نداشته‌اند نیز فعال شوند و به همین منظور سایت‌هایی طراحی شده تا فروشگاه‌های تولیدی نیز بتوانند محصولات خود را به صورت آنلاین به مشتریان خود معرفی کنند.

الفت نسب می‌گوید: در فروشگاه‌ساز‌ها افراد می‌توانند با توجه به کسب و کار‌های خود سرویس‌هایی را درخواست دهند که این سرویس‌ها می‌تواند به صورت رایگان یا با هزینه‌ای اندک صورت گیرد.

او ادامه می‌دهد: به عنوان مثال در دیجی کالا حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار کسب و کار وجود دارد و به راحتی با تبلیغاتی که دارند تولیدات خود را به فروش برسانند یا در سایت ایسام که وبگاهی در زمینه تجارت الکترونیک در ایران است و یک حراجی آنلاین برای محصولات دیجیتال محسوب می‌شود این کالاها را به فروش برسانند.

عضو اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی می‌گوید: در صورتی که فرد بخواهد با قیمت پایین‌تر و یا رایگان کسب و کار خود را معرفی کند نیز می‌تواند در سایت دیوار یا شیپور به راحتی این اقدامات را انجام دهد.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000s0G خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا کسب و کار های اینترنتی کسب و کار ها ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشور در زمینه مالیاتی، بحث مربوط به اصلاح نظام مالیاتی و تمرکز بر مالیات‌ستانی هوشمند و عادلانه است. این موضوع به خصوص در مقابل تولید و همچنین مردم اهمیت بسیاری بالایی دارد؛ از همین رو بررسی آمار و ارقام مربوط به عملکرد سال گذشته در این زمینه بسیار مهم و کاربردی است.

طبق آمار سال گذشته میزان مالیات پرداختی کل مشاغل کشور از مجموع درآمدهای مالیاتی، عددی کمتر از ۶ درصد بوده است که نسبت به حجم بالای این بخش از اقتصاد در تولید ناخالص ملی که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد اقتصاد را شامل می‌شوند؛ این بخش مالیات کمتری نسبت به حجم خود در اقتصاد ایران پرداخت کرده است.

با وجود شاخص پایین مالیات به تولید ناخالص ملی در بخش مالیات اصناف، تمرکز اصلی نظام مالیاتی در دولت سیزدهم، بر اعطای هدفمند معافیت‌های مالیاتی به مشاغل خرد و مردمی در مقابل مشاغل و اصناف خاص دانه درشت با درآمدهای کلان بوده است.

هدف قرار دادن مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان می تواند به رفع مشکلات نابرابری درآمد در اقتصاد ایران نیز کمک کند. مطالعات نشان داده است که نابرابری درآمد در کشور با تکیه بر اصلاح نظام مالیاتی در حال کاهش است و پیش از این اقدامات وضعیت به طوری بود که درصد کمی از جمعیت سهم نامتناسب زیادی از ثروت را در دست داشتند.

با تمرکز بر جمع‌آوری مالیات از مشاغل پردرآمد و اصناف خاص، دولت در سال گذشته علاوه بر افزایش درآمد مالیاتی از این محل، توانسته است که ثروت را نیز به شیوه‌ای عادلانه‌تر نسبت به قبل توزیع کند.

در بخش مالیات اصناف، بیش از ۵۰ درصد اصناف خرد مالیاتی پرداخت نکردند و از طرف دیگر بیش از ۵۰ درصد مالیات اصناف تنها توسط ۱ درصد پرداخت شده است. از همین رو تمرکز ویژه سازمان امور مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان با تکیه بر اعداد و ارقام عملکرد مالیات اصناف سال گذشته بوده است.

تمرکز بر مالیات‌ستانی سیستمی و تقاطع داده‌ها مسیر اصلی تحقق این امرفراهم شده است. در این مدل با تکیه بر شفافیت اطلاعات سیستمی حاصل از سامانه مودیان و همچنین اعمال معافیت‌های مناسب برای اصناف کوچک و خرد، مسیر تحقق عدالت مالیاتی با تمرکز نظام مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل خاص با درآمدهای کلان فراهم شده است.

نوع مودیان

سهم مودیان

درصد از مالیات مشاغل

سهم مردم و کسب‌وکارهای خرد از مالیات بخش اصناف

۹۹%

۵۰%

سهم اصناف و مشاغل خاص دانه‌درشت با درآمدهای کلان

۱%

۵۰%

دیگر خبرها

  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فروش اینترنتی دارو
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست