Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@10:56:05 GMT

تشریح نحوه فعالیت اصناف کم‌خطر در تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۱۸۷۷

تشریح نحوه فعالیت اصناف کم‌خطر در تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، حشمت‌اله عسگری در جلسه تنظیم بازار استان تهران با اشاره به فعالیت اصناف کم خطر اظهار داشت: مطابق برنامه ستاد ملی کرونا از شنبه 30 فروردین ماه برخی اصناف کم خطر در استان تهران شروع به فعالیت می‌کنند که فعالیت این واحدها ملاحظات، الزامات و مخاطرات خاص خود را دارد؛ از این رو در این جلسه هم‌اندیشی با اتحادیه‌های صنفی، اتاق اصناف و دست‌اندرکاران موضوعات مورد توجه بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرایط فعلی یک آزمون است و ویروس کماکان در کشور وجود دارد افزود: باید به شکلی پیش برویم که از یک سو سلامت مردم به خطر نیفتد و از سوی دیگر به تدریج فعالیت‌های اقتصادی آغاز شوند.

پیش بینی ساز و کار جدید برای اصنافی که نتوانستند در سایت وزارت بهداشت ثبت نام کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران عنوان کرد: واحدهای صنفی مشکلاتی جهت ثبت نام در سایت وزارت بهداشت برای کسب اجازه فعالیت دارند که قرار شد هم سرعت این کار افزایش پیدا کند و هم اینکه در صورتی که برخی صنوف نتوانستند در سایت ثبت نام کنند تا قبل از روز شنبه ساز و کار جدیدی را جایگزین کنیم.

عسگری سپس گفت: در راستای اطلاع‌رسانی شفاف به واحدهای صنفی هم و مردم مقرر شد یک مرکز پاسخگویی معرفی شود تا واحدهای صنفی که نام و نوع فعالیت آنها به طور شفاف در رسته فعالیت‌هایی که از شنبه می‌توانند فعالیت کنند، قرار ندارد نسبت به فعالیت یا عدم فعالیت از این مرکز کسب اطلاع کنند.

تشکیل کمیته پشتیبانی جهت تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز برای واحدهای صنفی

وی سپس تصریح کرد: واحدهای صنفی باید پروتکل‌های بهداشتی را که وزارت بهداشت به تفکیک هر فعالیت اعلام کرده، رعایت کنند که البته در این زمینه نیازمندی‌هایی جهت تهیه اقلام بهداشتی از جمله ماسک، دستکش و غیره وجود دارد و در این راستا کمیته پشتیبانی پیش‌بینی شده که وظیفه‌اش تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز برای واحدهای صنفی می‌باشد.

عسگری در پاسخ به سوال کمبود زمان جهت تشکیل این کمیته با توجه به انجام فعالیت اصناف از روز شنبه ادامه داد: از آنجا که مشکلی در تولید اقلام بهداشتی نداریم و واحدهای صنفی نیز در سایت وزارت بهداشت ثبت نام کرده‌اند مشکلی برای عرضه وجود ندارد و با یک اقدام مدیریتی این کمییته تشکیل و وظایف اجرایی می شود.

میزان آسیب‌پذیری واحدهای صنفی از شرایط کرونا احصا می‌شود

وی در مورد رسیدگی و جبران خسارت به واحدهای آسیب دیده از شرایط کرونا عنوان کرد: در شرایط فعلی دغدغه اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا، مهار این ویروس می‌باشد و موضوع دیگر جبران خسارت به فعالان اقتصادی است که به طور موازی دولت و ستاد مقابله با کرونا اقدامات خوبی را در این زمینه پیگیری و ابلاغ می‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران سپس خاطرنشان کرد: استمهال برق و گاز واحدهای تولیدی از اسفند تا پایان اردیبهشت، حق بیمه کارفرما و حمایت از واحدهای تولیدی که متاثر از کرونا دچار آسیب شدند، عملیاتی می شود.

عسگری همچنین تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری واحدهای مختلف از شرایط مترتب ناشی از ویروس کرونا متفاوت است که باید میزان آسیب‌پذیری واحدهای صنفی به تفکیک شناسایی و احصا شود تا بر اساس آن سیاست‌های لازم پیگیری شود که این اقدام به سرعت در استان تهران دنبال می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا عارف لرستانی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد فیلم خروج شستا اصناف فعالیت اصناف کم خطر ویروس کرونا عارف لرستانی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد فیلم خروج شستا اقلام بهداشتی واحدهای صنفی وزارت بهداشت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر

زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد