Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- خراسان‌جنوبی؛ پروژه انتقال صنوف آلاینده بیرجند یکی از پروژه‌های مهم با توجه به مشکلاتی که این صنوف برای فعالیت در داخل شهر و محلات مسکونی دارند بوده ولی علی‌رغم اینکه سال‌های سال از این پروژه می‌گذرد اما همچنان این صنوف انتقال نیافته‌اند.

با توجه به افزایش مصالح و بسیاری دیگر هزینه‌ها و همچنین شرایط اقتصادی و کسب و کار و بسیاری از مشکلات دیگر صنوف آلاینده رغبت کمتری برای ساخت و ساز و آماده سازی واحدهای خود در این سایت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین دلیر، مدیرعامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده بیرجند عصر امروز در جلسه بررسی چالش‌ها و مشکلات پروژه ایجاد سایت صنوف آلاینده مرکز استان اظهارداشت: پروژه بسیار سنگینی این پروژه بوده که ۳۶ کیلومتر معبر و ۸۰ هکتار اراضی است.

وی تصریح کرد: تعداد ۲ هزار و ۳۳۵ قطعه از این اراضی مربوط به صنوف آلاینده بیرجند است.

رغبت کم اصناف برای ساخت واحدهای واگذار شده در سایت صنوف آلاینده بیرجند

مدیرعامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده بیرجند با بیان اینکه تاکنون ۲۳ میلیارد تومان از صاحبان صنوف آلاینده گرفته شده که از این میزان ۱۰ میلیارد تومان از برج ۱۰ سال گذشته تا امروز بوده است، یادآور شد: از این میزان ۷ میلیارد تومان قیر موجود بوده، یک‌میلیارد تومان مصالح موجود بوده و ۲ میلیارد تومان در حساب شرکت است.

دلیر با اشاره به رغبت کم اصناف برای ساخت اراضی در این پروژه گفت: اگر این پروژه بخواهد به سروسامان برسد باید هماهنگی وجود داشته باشد و اتحادیه‌ها در ابلاغ اخطارها همکاری کنند.

وی افزود: زیرساخت‌ها، تسهیلات و تهیه زمین مربوط به دستگاه‎های اجرایی است.

لزوم راه‌اندازی کمیته پایش برای پروژه صنوف آلاینده بیرجند

مدیرعامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده بیرجند با تأکید بر اینکه باید کمیته پایش در رابطه با این پروژه راه‌اندازی تا بدانیم چه کسانی به این زمین‌ها نیاز دارند، تصریح کرد: این کمیته باید با حضور نمایندگانی از فرمانداری، اتاق اصناف، سازمان صمت، شرکت تعاونی و اتحادیه‌های ذیربط تشکیل شود.

دلیر با بیان اینکه برای کمک به صنوف آلاینده با تمام بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات رایزنی صورت گرفته و براساس پایش انجام شده بانک قرض‌الحسنه مهر ایران قراردادی با شرکت منعقد تا وام ۴ درصد با دو برابر آورده متقاضی برای ساخت در اختیار صنوف آلاینده در این پروژه قرار گیرد، بیان داشت: برای مشکل برق این سایت نیز ۳۰ میلیارد تومان اعتبار لازم بوده که این موضوع از طریق استاندار نیز در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات این سایت راه دسترسی بوده که بلاتکلیف باقی مانده است.

مدیرعامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده بیرجند گفت: اعضای این شرکت یک‌هزار و ۶۳۵ نفر بوده که از این تعداد یک‌هزار و ۳۳۵ نفر به شهرداری معرفی شده که ۸۸۵ نفر پروانه گرفته که متأسفانه تعداد اندکی از این افراد اقدام به ساخت و ساز کرده‌اند.

تبیین اقدامات انجام شده برای صاحبان صنوف آلاینده

حجت‌الاسلام یدالله وحدانی‌نیا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهارداشت: شرکت تعاون صنوف آلاینده حلقه ارتباطی بین اصناف و دستگاه‌های ذیربط در رابطه با این پروژه است.

وی تصریح کرد: باید تبیینی از کارهای انجام شده برای صاحبان صنوف در این پروژه صورت پذیرد.

اعمال تخفیفات ۵۰ درصدی تا پایان خردادماه برای صدر پروانه

علیرضا توانا، سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری بیرجند نیز در ادامه این جلسه اظهارداشت: در خصوص پروژه سایت صنوف آلاینده بیرجند در شهرداری ۹۸۹ پروانه ساختمانی صادر و ۱۱۰ نفر برای انعقاد قرارداد با شهرداری مراجعه کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تخفیف ۵۰ درصدی برای صدور پرونه ساختمانی این پروژه در حال حاضر اعمال می‌شود، تصریح کرد: این تخفیفات تا ۳۱ خردادماه ادامه دارد و هدف تسریع در راه‌اندازی این سایت است.

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری بیرجند در مورد راه دسترسی به این سایت گفت: ایجاد راه دسترسی برای اراضی خارج از محدوده شهر بر عهده شهرداری نبوده بنابراین شهرداری بیرجند نیز در این زمینه نمی‌تواند ورود پیدا کند.

توانا ادامه داد: با این وجود شهرداری هر چند نمی‌تواند کمک ریالی برای این امر کند ولی دستگاه‌های خود را در اختیار راهداری برای ایجاد این زیرساخت در این سایت قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در بحث پایان کار خواسته ادارات معرفی صنوف به این ادارات بوده است.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: صنوف آلاینده بیرجند دلیر رغبت گره سایت صنوف آلاینده میلیارد تومان راه اندازی راه دسترسی برای ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود